Wij zijn twee keer verhuisd!

Operatie frisse peper zit voortaan op Strijp-S in Eindhoven en op de Van Tuldenstraat 13 in Den Bosch. Beiden midden in de reuring van de stad. Beiden tussen creatieve ondernemers, waarmee we een netwerk vormen en samenwerken.

Op de Tulden
In de Bossche binnenstad bevindt zich op Van Tuldenstraat 13 de voormalige Boerenleenbank. Met de oude gevelsteen als herkenningspunt. In de straat zie je oude Bossche panden uit de 19e eeuw. Binnen tref je eigentijdse nijverheid. Het pand wordt bewoond door creatieve ondernemers, zoals communicatiestrategen, ontwerpers, architecten, een theatermaker, conceptontwikkelaars en ons, de frisse pepers. Samen zijn we de 'Helden van Tulden' (met een knipoog). Naast onze werkplekken zijn er verschillende overleg- en werksessieruimtes. Kom eens langs voor een praatje op kantoor of wandeling door de binnenstad.

Op Strijp-S
Zeg je Eindhoven, dan zeg je Strijp. Op dit voormalig Philips terrein is alles mogelijk. Uitgaan, lekker eten, winkelen, sporten en... werken natuurlijk.
In de Torenallee, op de begane grond tussen de ontdekfabriek, Stories en de Dutch Design Foundation in, vind je ons in de ruimte die 'We are' heet. Een plek die bedoeld is om elkaar te kunnen ontmoeten, om mensen bij elkaar te brengen.

De ruimte is heel makkelijk toegankelijk via het restaurant NOR en de winkel van de Morgenmakers die allemaal in dezelfde ruimte zijn gelokaliseerd. Wij werken er in het dorpje van houten huisjes 'the village'. De creatieve ondernemers (ja ook wij) noemen zichzelf gekscherend 'The Village people'. Allen zijn het experts die werken aan sociale en maatschappelijke vraagstukken.
We beschikken hier naast het restaurant en de werkplekken over een presentatie- en workshop ruimte en tentoonstellingsruimte.

Komen jullie snel langs?

Op de foto: the village people.
Foto's o.a. door Foundation We Are.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.