To do listFrisse peper agenda Oktober
19 Oktober 2021
17:30-21:00
Door de frisse pepermolen // Kunstloc: Werken aan veranderdoelen in het voortgezet onderwijs. Binnen het voortgezet onderwijs spelen cultuurcoördinatoren een essentiële rol als het gaat over de positionering van kunst en cultuur in het curriculum van de school. Zij werken hierbij nauw samen met hun collega’s, directie van de scholen en intermediairs. Maar hoe zorgen zij ervoor dat kunst en cultuur die plek krijgt die het volgens hen verdiend? Wat hebben zij nodig om veranderingen in en rondom de school teweeg te brengen?
21 Oktober 2021
middag
Online bijeenkomst duurzame deelmobiliteit // Lekker Onderweg // Den Bosch: Bijeenkomst met aanbieders en gemeente
November
02 November 2021
hele dag
Blik van de Straat // empathisch onderzoek Wijk 1 // Den Bosch
03 November 2021
16:00 - 20:00
Samen vitaal blijven // terugkomsessie: Een afdelling binnen het Elkerliek Ziekenhuis gaat in een aantal stappen aan de slag met het thema 'Samen vitaal blijven'. Wat betekent dat voor ons in ons werk? Hoe doen we dat in de praktijk? En hoe zorgen we ervoor dat we waarmaken wat we bedenken? Onderdeel van het programma Mens&Liek (zie pagina 'ons werk' op deze website).
04 November 2021
hele dag
Blik van de Straat // empathisch onderzoek Wijk 2 // Den Bosch
07 November 2021
hele dag
Duurzaam Weekend // Blik van de Straat // empathisch onderzoek Wijk 3 // Den Bosch
16 November 2021
18:00 - 21:00
Veranderdoelen in het onderwijs // Kunstloc: Werken aan veranderdoelen in het voortgezet onderwijs. Binnen het voortgezet onderwijs spelen cultuurcoördinatoren een essentiële rol als het gaat over de positionering van kunst en cultuur in het curriculum van de school. Zij werken hierbij nauw samen met hun collega’s, directie van de scholen en intermediairs. Maar hoe zorgen zij ervoor dat kunst en cultuur die plek krijgt die het volgens hen verdiend? Wat hebben zij nodig om veranderingen in en rondom de school teweeg te brengen?
16 November 2021
hele dag
Festival der Ontdekkingen // Inspectie van het Onderwijs: Een afdelingsdag in het teken van samen zijn en samenwerken. Met een verrassend sausje. In de sfeervolle oude meubelfabriek van Culemborg, De Gelderlandfabriek.
December
02 December 2021
9:00 - 12:00
Terugkomsessie Medische Psychologie
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.