To do listFrisse peper agenda September
28 September 2023
13:30 - 18:00
Peperfestijn: Donderdagmiddag 28 september zijn we iets leuks aan het bekokstoven om ons 10-jarig feestjaar gezellig af te sluiten. Op de socials heb je het afgelopen jaar misschien voorbij zien komen dat wij 10 jaar bestaan. Velen hebben meegewerkt aan onze trip down memory lane, waar wij echt van genoten hebben! En dus willen we die leuke (oud-)samenwerkers ook graag in het echt zien en samen vieren dat we die 10 jaar met z’n allen voor mekaar hebben gebokst.
Oktober
21 Oktober 2023
Dagelijks
Dutch Design Week: Deze week start de Dutch Design week in Eindhoven. Een week vol vermaak en inspiratie. Uiteraard val je met je neus in de boter als je ons deze week bezoekt op Strijp. Dus kom gerust langs, dan maken we een rondje samen!
November
28 November 2023
13:30 – 17:00
Werksessie 'Hoe krijg ik ze zover?': Voor iedereen die zich dagelijks inzet voor kunst- en cultuureducatie organiseert Plein-C op 28 november de netwerkbijeenkomst cultuuronderwijs voortgezet onderwijs. Het thema is 'Eigentijds cultuuronderwijs'.

Hoe zet jij je als docent, cultuur-/ckv-coördinator, projectleider, culturele instelling, directeur, beleidsmaker of vanuit een andere rol je in voor eigentijds cultuuronderwijs? Cultuuronderwijs dat betekenisvol is, impact heeft op de leerling en aansluit op de belevingswereld van jongeren. Dat staat die middag centraal.

Locatie: Seinwezen Haarlem
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.