Slim samenwerken

Slim (samen)werken wordt genoemd als 1 van de 'hefbomen' van sociale innovatie. Door slim samen te werken binnen of buiten de organisatie haal je meer uit je medewerkers en stimuleer je o.a. betrokkenheid, talentontplooiing en innovativiteit.

Groei en ontwikkeling door slimmere samenwerking. Dat willen en kunnen we toch allemaal?
Ja. Belangrijk is wel om het weldoordacht en slim georganiseerd te doen. Niet samenwerken om het samenwerken. Maar samenwerken omdat het toegevoegde waarde heeft. En omdat je er een plan bij hebt. Als dat niet zo: niet doen. Dan kost het alleen maar tijd en geld en levert het uiteindelijk niets op.

Slimmere samenwerking kan op verschillende manieren ingestoken worden:
- binnen jouw organisatie, dus tussen teamleden, teams, afdelingen en verschillende lagen
- buiten jouw organisatie, dus met organisaties in hetzelfde vakgebied, organisaties met aanvullend vakgebied en organisaties in een heel ander vakgebied (co-creatie, cross overs)

Wij doen het zelf ook
Met operatie frisse peper begeleiden wij niet alleen andere organisaties naar slimmer samenwerken, maar we doen het zelf ook. Wij zijn een netwerkorganisatie die het beste wil leveren aan haar opdrachtgevers. Daarom werken wij samen met betrouwbare en deskundige professionals en organisaties, die allemaal hun eigen expertise hebben. Zo kunnen we elkaar aanvullen en onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid van dienst zijn op verschillende expertisegebieden. Kijk maar op onze teampagina!

Sociale innovatie
Slim samenwerken is een van de 'hefbomen' van sociale innovatie. De andere zijn co-creatie, flexibel organiseren en dynamisch managen. Samen versterken zij elkaar.

Lees meer over:
  • flexibel organiseren
  • dynamisch managen
  • co-creatie
  • Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.