Deel Jouw verhaal met ons > vragenlijst

Beluister dit artikel via onze podcast.

Wij zijn op zoek naar antwoorden in de wereld van NU, waarin alles continu lijkt te verschuiven.
Nog even en dan mogen we weer los. De één bekijkt het met argusogen, de ander paniekt al bij de gedachte en de ander is dolblij. Wat gaat er gebeuren? Voelen we ons veilig en blijven we gezond? Maar ook… lukt het om ons werk te doen en hoe zal de omzet zijn? Kunnen we inzichten vasthouden en welke hobbels komen nog?

Antwoorden vinden in een wereld waar alles continu lijkt te verschuiven
Mogelijk vliegen de vragen je al om de oren. Velen proberen inzicht te krijgen in wat er speelt, wat de behoeften zijn en hoe we daar iets mee kunnen doen. We proberen antwoorden te vinden in een wereld waar alles continu lijkt te verschuiven.

Het ging ze verdraait goed af
Operatie frisse peper houdt zich bezig met verandermanagement en van de ene op de andere dag voelde ik me overbodig. Er leek zich een grote operatie voor mijn neus af te spelen en ik hoefde er niets voor te doen. Bedrijven die al jaren werkten naar een flexibele structuur, een leercultuur of meer eigenaarschap, moesten plotseling radicaal hun projecten tot realiteit omdopen. En het ging velen verdraait goed af.

Mensen die hun collega’s opeens in een ander daglicht zien
Maar veel zaken kwamen daardoor op een andere plekje op de prioriteitenlijst. Even geen tijd voor reflectie, feedback en teamontwikkeling. Het is immers crisis. En zelfs al weten we hoe belangrijk menselijke contact is, het kan gewoon even niet. Niet nú.


Langzaam aan druppelden er wat andere reacties binnen, zoals mensen die het online werken beu waren. Mensen die zich afvroegen of ze hun werk niet definitief anders moeten inrichten en mensen die hun collega’s opeens in een ander daglicht zien. Eigenschappen lijken uitvergroot en aanweziger of afweziger dan ooit. Ja, het leidt tot frustratie en vreugde en beiden zijn moeilijk te delen momenteel.

Het beste uit de crisis halen en het slechtste achter ons laten.
Ik ben zo ontzettend benieuwd waar het heen leidt, wat het met jou doet en hoe we samen een win-win situatie kunnen creëren, waarbij we het beste uit de crisis halen en het slechtste achter ons laten. Help je mee? Door de vragen te beantwoorden, kunnen wij een analyse maken.

En de resultaten geven we terug aan jullie!
We hopen zo’n 300 tot 1000 werkende mensen te bereiken die hun verhaal willen delen. Met de uitkomsten kan iedereen die zich interesseert voor menselijke ontwikkeling en innovatie een stap verder komen. Dee vragenlijst ontwikkelden we samen met Moniek Berende van de Groeispiegel. We zullen jullie de resultaten terugkoppelen in een podcast en beeldverslag.

Doe je mee? Je kunt de vragenlijst delen en/of zelf invullen. Alvast enorm bedankt. Ook namens Manon en Moniek, Karin.


>> Naar de vragenlijst
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.