Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

Groener en slimmer werken in het MKB

CO2 reduceren, kosten besparen of blijere medewerkers? Maakt niet uit wie welke beweegredenen heeft. Wij gaan hoe dan ook groener en slimmer werken, leren en ontwikkelen (mogelijk 100% gesubsidieerd). En jij?

Ben jij ook een MKB-ondernemer of -medewerker, die net als wij duurzamer wil zijn, op allerlei gebieden? En weet je ook niet precies waar te beginnen, wat de mogelijkheden zijn voor jou, wat het oplevert en - vaak het moeilijkst - hoe je jouw medewerkers of collega's in beweging kan brengen?

Dan willen wij graag samen met jou aan de slag. Wij geloven in kleine, lokale communities. Om te beginnen met ongeveer 6 MKB-bedrijven in Den Bosch en omstreken.

Vind je het interessant klinken om samen met collega-MKB'ers groener en slimmer te gaan werken? Om wat voor redenen dan ook:

> CO2-reductie
> Kostenbesparing
> Blije en vitale medewerkers
> De wereld een beetje beter maken
> Imagoverbetering
> En zo voort...

Dan zijn wij benieuwd hoe jij dat ziet. Hieronder kan je meedoen aan ons kleinschalige marktonderzoek, zodat we een beeld krijgen van hoe jij tegen groen en slim werken aankijkt. En wat jij eronder verstaat. Fijn als je meedoet. Onderstaande is een link naar een online vragenformulier. Invullen duurt ongeveer 10 minuten (denk ik...).

>> Ja, ik doe mee met jullie onderzoek

En hieronder kan je een pdf downloaden met meer informatie over ons MKB-community idee.

ja-ik-wil-meer-weten-over-de-groene-mkb-community

Je mag natuurlijk ook bellen (06-53634582) of mailen naar Manon.
We horen graag of je interesse hebt om mee te doen!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.