Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

Het idee atelier (1 op 1 sessie, tijdelijk via skype)

1 op 1 creatieve hulp. Extra denkkracht, een frisse blik, denken in mogelijkheden. Zorgt de huidige situatie voor paniek? Lukt het niet om rust te vinden en creatief te denken? Of heb je je handen vol en kan je hoofd geen ruimte maken voor een extra probleem?

Dan gaan wij je helpen. Want wij hebben extra handen en koele hoofden over. We beginnen met een telefonische intake met jou, om jouw casus, context en vraag scherp te krijgen en zodat we goed aansluiten op jouw behoefte.

Daarna begint onze speurtocht. Wij gaan op zoek naar inzichten, ideeën en andere perspectieven in ons idee-atelier, maar raadplegen ook experts en bestaande kennis en ervaringen. Hierna nemen we je in een 1 op 1 skype-sessie mee in de mogelijkheden die we hebben gevonden en bedacht. Wij zorgen ervoor dat je het atelier virtueel verlaat met een rugzak vol frisse ideeën om vol goede moed verder te kunnen.

We streven naar een effect dat verder gaat dan de terugkoppeling. Wij nemen telefonisch contact op om na te gaan hoe de ideeën uitwerken in de praktijk en indien gewenst zullen we verdiepen of verbreden.

Formulier

Bekijk meer actieprogramma's.

Informatie
€ 145,- excl. BTW
Het idee atelier
Sectie-C Eindhoven of
De Gruyterfabriek Den Bosch
Direct aanmelden


Contact
karin@operatiefrissepeper.nl
06-28133601 Karin
live:karinmommers
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.