Oefening: de kracht van co-creatie

Ontvang gratis een oefening die jouw collega uit z'n bubbel trekt.

We leven in een wereld van bubbels en eilandjes, denk aan de verschillende afdelingen binnen organisaties, de verschillende vakdocenten op scholen en de polarisatie in de maatschappij. Soms zijn bubbels beperkend en soms kunnen we er prima mee functioneren. Het wordt vooral lastig als er samenwerking tussen eilandjes gewenst is. Vaak is er onbegrip over en weer. Men blijft het eigen standpunt of de perceptie verdedigen en men komt niet nader tot elkaar. Met als gevolg dat projecten stranden, geen bijval krijgen of te eenzijdig worden aangevlogen.

Binnen onze actieprogramma's werken wij het liefst met een mix van mensen. We proberen de bubbels te doorbreken, de verschillen te omarmen. Elkaars positieve kanten te zien. Waardoor projecten draagvlak kunnen krijgen binnen alle afdelingen, doelgroepen of 'eilandjes'. Dit vraagt om een mindset bij de betrokkenen, waarin je andermans, afwijkende inbreng, waardeert en meeneemt.Om deze mindset in te trainen gebruiken wij vaak de oefening, 'de kracht van co-creatie'. Deze oefening stellen wij graag aan je beschikbaar om zelf ook uit te proberen.

Vul het formulier in en je krijgt automatisch een mail met een filmpje waarin we de oefening uitleggen. Tevens schrijf je je hiermee in op onze 'frisse peper post'. Mocht je deze liever niet ontvangen, schrijf je dan uit via de link onderaan de e-mail die je ontvangt.

Succes!


Ja, stuur mij het filmpje
Meer informatie

Karin Mommers
06-28133601
mail
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.