Jij ziet, jij ziet, wat ik niet zie.

Het socialestijlenspel Dit spel is een hulpmiddel voor een goed gesprek over interpersoonlijk functioneren. Speel het samen met jouw gesprekspartner(s) en ontdek hoe je naar elkaar toe kunt bewegen.

Dit doosje bevat: 4 sets van 10 kaarten per sociale stijl. Uitleg over wendbaarheid, uitvalsstijlen en 3 spelvormen.Het socialestijlenspel geeft je de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze inzicht te krijgen in jouw wijze van communiceren en die van jouw gesprekspartner. Ook biedt het handvatten en tips om gesprekken prettiger te laten verlopen.

Door jouw gesprekspartner(s) kaartjes te laten kiezen voor jou en vice versa, kun je met jouw gesprekspartner(s) gesprekken voeren over hetgeen jullie observeren bij elkaar en wat jullie kan helpen.
Het geeft je een vocabulaire om gedrag te bespreken, wat van grote toegevoegde waarde is in feedbackgesprekken. Met sociale stijlen spreek je namelijk niet over hoe iemand ‘is’, maar hoe iemand zich ‘gedraagt’. Het oordeel over het gedrag laat je buiten beschouwing.

De mate waarin jij sociale stijlen begrijpt, je wendbaar kunt opstellen en bereid bent om dit te doen bepaalt of je naar elkaar toe kunt bewegen. Dit is erg nuttig in samenwerking met mensen, het bevordert het effect van een gesprek en maakt het leuker.

Eén set kost 25 euro (+ € 3,70 verzendkosten). Je kunt het bestellen door ons te mailen.

Wil je meer weten over het Sociale stijlmodel? >> Lees hier dan verder.


De maker
Ik ben Karin Mommers. Ik ben Arbeids- & organisatiepsycholoog met veel kennis van veranderkunde en ervaring in het begeleiden van beweging binnen organisaties. Creativiteit is in mijn perceptie enorm belangrijk om veranderingen en innovaties op gang te krijgen.

Al jaren had ik het idee van dit spel over de sociale stijltheorie in gedachten. Samen met de ontwerpkracht van Marleen Klijn van Dingdong, de scherpe eindredactie van Erica Renckens van Tatataal en de aanmoediging van Manon de Kok, hebben we de eerste druk kunnen realiseren.

We hebben een beperkte oplage, zodat we het kunnen testen. we hopen dat het een spel is wat het makkelijker maakt om aandacht aan elkaar te schenken en verbinding te maken. Uiteraard hopen wij op fijne en constructieve feedback, zodat we nog veel meer exemplaren kunnen laten maken.
Mail me
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.