Zet de eerste stap met een frisse peperprikkel op maat

Een maatwerk interventie passend bij jouw vraagstuk. Geen organisatie is hetzelfde. Geen mens is hetzelfde. Er zijn verschillende behoeften, veel ideeën en een bedrijfsculturen. En vaak verkeert een organisatie reeds in een fase van verandering, is er al veel geprobeerd en heerst er een specifieke behoefte. Dan vraagt de situatie om frisse peperprikkel.

voor wie? HR professionals, teamleiders, werkgroepen die een kortlopende interventie, training of sessie op maat willen.

Voor een frisse peperprikkel op maat kan ons co-creatieteam jou helpen. We putten uit velen vormen van hulp (o.a. adviesuren, trainingsessies, teambuilding, procesbegeleiding) en expertises (bedrijfskundigen, communicatieadviseurs, arbeids- en organisatiepsychologen en kunstenaars).

Wij maken hiervoor graag een plan op maat voor jullie. Neem vrijblijvend contact op met Karin of Manon voor meer informatie of een kennismaking.

Meer informatie

Manon de Kok
06-53634582
mail

Bel mij

Onze andere diensten
> frisse peper op de werkvloer
> pittige off- en online communicatietools
> door de frisse pepermolen

Tips en inspiratie
Wil jij alvast tips, artikelen en inspiratie ontvangen over positieve verandering op gang brengen en meer mensen meekrijgen?
>> Ja, graag!
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.