Pittige off- en online communicatietools

Eilandjes verbinden en kloven overbruggen op een zichtbare en effectieve manier. We hebben allemaal hetzelfde doel en toch hebben we soms geen idee wie er aan de andere kant van de gang zit en wat zij precies doen. We hebben contact via telefoons, laptops en apps en toch bereikt informatie ons niet. Bovendien heerst er een wij- en zijgevoel.

Heb je te maken met een (integraal) project en speelt daarbij de interne communicatie een grote rol? Wil je dat iedereen op de hoogte is en goed begrijpt waar het over gaat? Gaat het project bovendien over gedragsverandering, zoals duurzame inzetbaarheid, vitaliteit of flexibiliseren? Dan hebben wij de aanvulling die je zoekt. Ons co-creatie team heeft verschillende creatieve oplossingen die jouw project communicatiekracht geven.

Tijdens onze actieprogramma's zijn wij steeds wijzer geworden en hebben het tot onze missie gemaakt om communicatie zo zichtbaar en interactief mogelijk te maken. Waar iedereen de digitale weg steeds beter weet te vinden, vergeten we soms de eenvoudige doch zeer effectieve offline communicatiemiddelen.

Wij gaan graag met jou op ontdekkingstocht om de beste interne communicatie mogelijk te maken. Denk aan online tools, maar ook een pop-up-atelier, interactie-installaties, kekke posters, de personeelskrant en babbels in beeld.Tekening door Sanne Verheij // Maakbaar ontwerp
Meer informatie
Heb je interesse? Laat het me hier weten en ik neem contact met je op voor vragen of een nadere kennismaking.

Karin Mommers
06-28133601

Onze andere diensten
> frisse peper op de werkvloer
> frisse peperprikkels op maat
> door de frisse pepermolen

Tips en inspiratie
Wil jij alvast tips, artikelen en inspiratie ontvangen over positieve verandering op gang brengen en meer mensen meekrijgen?
>> Ja, graag!
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.