Durf jij te spelen?

Mari is bewegingscoach en creativiteitstrainer. Ze verbindt haar achtergrond als choreograaf en coach om ontwikkel situaties te creëren waarin je ervarend leert. Het resultaat zijn speelse trajecten en oefeningen waarin er veel ruimte is om te ervaren, vragen te stellen, te experimenteren en nieuwe inzichten op te doen en te delen. Dit doet ze al meer dan 10 jaar vanuit Move it UP! binnen het onderwijs, culturele sector en binnen het bedrijfsleven. Haar werkwijze en focus ligt op het bewust worden van de grenzen en overtuigingen die we onszelf aanleren. Als we weten hoe deze overtuigen ons helpen of hinderen kunnen we daar ook iets mee doen.

Je komt Mari tegen binnen de actieprogramma's voor organisaties.

Durf jij te spelen?
In een speelse setting waar het duidelijk is dat er geen negatieve of blijvende consequenties zijn als het ‘mis’ gaat is er juist ruimte om het opnieuw te proberen. Dan passen we ons strategie aan, ons team aan, de timing aan. Kijk maar naar de populaire computerspelletjes waarin je talloze keren kan proberen om een nieuw level te behalen. Deze creatieve instelling hebben we ons vaak in het dagelijkse leven afgeleerd. Wij vinden het belangrijk om het ‘goed’ te doen. Daarmee ontnemen we dus ook vaak de kans om te experimenteren om tot ‘geweldig’ te komen. Mari's aanpak geeft opnieuw ruimte om te experimenteren met een heel helder en concreet doel voor ogen. Dat is durven falen, durven bijstellen en durven richten op geweldig resultaat.

Diversiteit als basis voor succes
Wist je dat binnen de evolutie de grootste diversiteit het meest succesvol is? Dit geldt ook voor ons in organisaties en teams. Hoe groter de diversiteit hoe succesvoller! Hoe kunnen we dit stimuleren? Door het eigenheid en creativiteit van elk persoon binnen ons organisatie meer ruimte te geven. Elk mens is uniek en heeft een potentie om een ander palet aan talenten en invalshoeken bij te dragen. Dit gebeurt alleen als er ruimte is voor ‘anders’ denken en andere aanpakken. Door ervaringsgerichte situaties te creëren is het mogelijk om deze invalshoeken ook bij vraagstukken te betrekken op een veilige manier.

Als we nadrukkelijk sturen op openheid, nieuwsgierigheid en de mogelijkheid om steeds opnieuw te proberen en keuzes te maken, dan creëren we samen een ruimte om te blijven leren en ontwikkelen, ook in de toekomst.Mari draagt bij aan
frisse peper prikkels en het actieprogramma door de frisse pepermolen

>> Naar de frisse peperprikkels
>> Naar Door de frisse pepermolen
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.