Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

'Ik verlaag drempels, zodat je nieuwe dingen durft te proberen.'

Cindy is trainingsactrice en coach. Zij is afgestudeerd als docent drama en heeft zich gespecialiseerd in acteren in bedrijfstrainingen. Hiernaast werkt zij al regisseur en scriptschrijver voor toneelgezelschappen. Je komt Cindy tegen bij onze frisse peper prikkels waar zij bijdraagt aan module 1 van de frisse peper opleiding. In deze module zet Cindy jouw leervraag snel om in een realistische scene. Haar kracht is het wegnemen van angst en het verlagen van drempels om nieuwe dingen te durven proberen.

Vind de frisse peper in jezelf
In deze module leer je in 5 dagdelen alles over jouw eigen rol en invloed op veranderingen op de werkvloer. Je leert jouw krachten en valkuilen kennen en weet je talent op de juiste manier te benutten. Dus wil je een spiegel voorgehouden krijgen en een verandering op gang brengen? Jesse & Jozan, Cindy en Karin gaan jou handvatten en inzichten geven.

De komende tijd komen zowel Jesse, Jozan als Cindy aan het woord om meer te vertellen over hun bijdragen aan de module. Dus lees snel verder.

Wat zegt jouw uitstraling?

Cindy vertelt: “De hele dag door ben je aan het communiceren, met iedereen om je heen. Zelfs als je niet in gesprek bent, ben je toch aan het communiceren, omdat je altijd iets ‘uitstraalt’.”
“Wat straal je eigenlijk uit naar anderen? Dat zou handig zijn om te weten, want wat je non-verbaal uitzendt, heeft ook invloed op gesprekken met je collega’s. En het zit dus ook onder dat gesprek met je collega wat misschien niet zo lekker loopt. Denk ook aan de invloed in het gesprek met je leidinggevende wat misschien niet helemaal de door jou gewenste uitkomst had.


In de workshops die ik binnen module 1 verzorg ben ik je coach en meteen ook je oefenmateriaal. We oefenen de gesprekken die jij graag op een andere manier zou willen voeren. Ik geef aan hoe je (boodschap) overkomt en je krijgt praktische tips die je meteen kunt uitproberen. Zo kun je op een veilige manier stappen maken en communicatievaardigheden onder de knie krijgen. Ik zorg ervoor dat het laagdrempelig en praktisch blijft.

>> Naar de module

Een oneliner die past bij Cindy's werkwijze:


Cindy draagt bij aan
Module 1: vind de frisse peper in jezelf
Binnen dit programma
leer je in 5 dagdelen
alles over jouw invloed op mensen
en leer je jouw kracht te gebruiken
om een beweging op gang te brengen.

'Vind de frisse peper in jezelf'
is onderdeel van
onze frisse peper opleiding.
De module is ook los te volgen.

>> Naar de module


Interessante link:

Meer over artistieke interventies.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.