Routebeschrijving

Parkeren
Parkeren kan gratis op het terrein van de Gruyterfabriek. Navigeer naar
Veemarktkade 8 5222 AE 's-Hertogenbosch.
Voor een overzicht van de parkeerplaatsen en ingangen op het terrein, volg deze link.

De 'sluiproute' vanaf Centraal Station Den Bosch (20 minuten lopen)
Neem op het station de uitgang aan de kant van de Parallelweg (achterkant station). Ga naar rechts en volg de Parallelweg tot aan het kruispunt met de Oude Engelseweg. Steek over, ga naar links en loop bij de slagboompjes het parkeerterrein van ‘1931’ en de Brabanthallen op. Je loopt tussen de Brabanthallen (aan je rechterkant) en een watertje (aan je linkerkant) door. Je gaat door 2 zwarte hekken, waar een poortje/deur in zit, waar je door kan.
Je komt aan, op de parkeerplaats aan de zijkant van de Gruyterfabriek. Onze vergaderruimte en ons kantoor vind je door ingang L te nemen. Die zie je vanaf deze parkeerplaats, iets rechtsvoor je. Voor de brasserie moet je naar de voorkant (rechtsom om het gebouw heen of via het C-straatje vanaf de waterkant).

Vergaderruimte 7231, ingang L, eerste verdieping

In deze ruimte ontvangen we groepen en andere gasten. Dus kom je voor een bespreking, training of co-creatiesessie, dan moet je hier wezen. Bekijk hier onze inspirerende vergaderruimtes.

Route op het terrein
: Als je het terrein van de Gruyterfabriek oprijdt, ga je linksom om het gebouw heen. Volg de borden naar ingang L. Dus rechtdoor tot je niet meer verder kan en dan rechts. Parkeren kan een stukje voorbij ingang L, ‘linksboven’ op de verhoogde parkeerplaats. Bij ingang L naar binnen, de trap op en dan meteen links de deur door. Daar zit vergaderruimte 7231.

Brasserie, ingang F, begane grond
Kom je langs voor een bakkie pit? Neem ingang F, want wij ontvangen je graag bij onze buren in de brasserie.

Route op het terrein
: Als je het terrein van de Gruyterfabriek oprijdt, houd je links aan. Ingang F zit aan de voorkant van de Gruyterfabriek.

Ons kantoor, ingang H of L, tweede verdieping

Het frisse peperteam is te vinden in kantoor 5338 op de 2e verdieping. Je komt hier via ingang H of L. Wil je trappen vermijden, neem dan de goederenlift bij ingang H. De meeste kans op een parkeerplek heb je op de verhoogde parkeerplaats bij ingang L.

Dit bord vind je bij de officiële ingang van het parkeerterrein van de Gruyterfabriek.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.