Coaching

Een belangrijk onderdeel van de actieprogramma’s van operatie frisse peper is coaching. Wij helpen alle professionals die willen groeien in hun vaardigheden en competenties op groeps- en individuele basis.

Coaching is het begeleiden van een groep of individu in zijn leerproces. De kunst van het coachen is het zijn van een gids en niet per definitie een adviseur. Een goede coach begeleidt de coachee bij het vinden van zijn eigen leerweg en predikt geen specifieke oplossing.

Samen stel je een doel, exploreer je de situatie en de mogelijkheden, waarna er oplossingen worden gezocht. De coacht wijst je richtingen en geeft inzichten, waardoor beperkende gedachten worden omgezet in bevorderende gedachten.

Coaching kan ingezet worden op verschillende wijzen. Bijvoorbeeld bij het verstreken van de persoonlijke effectiviteit, bij loopbaancoaching en het ontwikkelen van managementvaardigheden. Coaching kun je ook goed combineren met training. En heb je ook al eens aan groepscoaching gedacht?

Operatie frisse peper kan je helpen met zowel een groepsactieprogramma als een individueel actieprogramma. Kijk voor inspiratie eens op onze actieprogramma pagina.
Meer weten?
mail ons
06-28133601 Karin
06-53634582 Manon
contactformulier
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.