Onze kernwaarden

Gelijkwaardigheid
Operatie frisse peper wil graag werken op gelijk niveau. Het peperteam staat naast je, zet zich vol in en verwacht dat ook terug. Kennisdelen, slim samenwerken en ervaringen uitwisselen op basis van vertrouwen. Een goede relatie is een voorwaarde.

1+1=3
Daar geloven de frisse pepers in. Een frisse peperproject moet voor iedereen wat opleveren én we kunnen elkaar enorm aanvullen. Iedereen kan zijn of haar ei kwijt, iedereen kan ontwikkelen en leren en iedereen bereikt zijn of haar doelen. Dat noemen wij 1+1=3. Winst voor iedereen en meer!

Eigen-wijsheid
Iedereen is op zijn eigen wijze heel wijs. Iedereen heeft een professie, expertise, talent en eigen stijl, die hem of haar authentiek maakt. Hier tornt operatie frisse peper niet aan, maar moedigt dit juist aan. Operatie frisse peper stimuleert diversiteit en wenst iedereen de beste versie van zichzelf toe.

Waarmaken
Aan enthousiaste ideeën en plannen heeft niemand iets als er vervolgens niks waargemaakt wordt. Dan zakt de hele positieve bende zo weer in elkaar en ben je terug bij af. Dus een belangrijk onderdeel van onze projecten is daadwerkelijk in actie komen, experimenteren en doen!
Meer informatie


Nieuwsgierig?
Neem gerust contact op!

Manon de Kok
Mail
06-53634582
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.