Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

Onze locatie in EindhovenSectie-C

Je vindt ons op Sectie-C. Een rauw bedrijventerrein. Verwacht geen gelikte omgeving, maar verwonder je. Sectie C is een grenzeloos domein waar creatieven op eigen wijze nieuwe ideeën, producten en oplossingen creëren.
Je vindt er studio’s, werkplaatsen, tuinen, podiums, tentoonstellingen en laboratoria. Een gemeenschap van doeners en denkers waar onverwachte ontmoetingen een vonk kunnen doen overslaan die nieuwe creaties stimuleert.Het idee atelier

Op de derde verdieping van het eerste gebouw links op het terrein vind je ons idee atelier. Volg nr. 2.168. Hier komen we samen en creëren wij onze actieprogramma's.

Het theater

Bij onze buren van de Ilse Wouters Academy kun je terecht voor vrijwel elk event. Zij verhuren deze unieke locatie. De Academy beschikt over een prachtige grote (theater)zaal met tribune die plaats biedt aan ruim 80 personen en er een grote beamer aanwezig.


Daarnaast hebben zij een prachtige foyer met bar waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld (netwerk-)borrel of een private dining. In de studio kun je vergaderen of repeteren, met alle mogelijkheden op het gebied van catering, alles naar jouw wensen en alles in overleg. Het pand kent geen drempels en is zeer rolstoelvriendelijk. Jekunt gratis parkeren voor de deur.
(Kosten op aanvraag)
Club-C

Onze buren van Club C hosten een evenementenlocatie voor vergaderingen, meetings, productiepresentaties en borrels. Ze beschikken over een overwegend witte industriële hal en kunnen tot 250 mensen kwijt in deze ruimte. (Kosten op aanvraag)
De vergaderruimtes

In het eerste gebouw links op het terrein zijn de vergaderruimtes te vinden. Op de begane grond en de 3e verdieping.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.