Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

Hoe complexer het vraagstuk, hoe meer je me uitdaagt!

Karin is mede-oprichter van operatie frisse peper. Zij is arbeids- en organisatiepsycholoog, een creatieve ideeënfabriek en procesbegeleider. Zij studeerde af aan de Universiteit van Tilburg en heeft ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden van teams, afdelingen en organisaties bij verandervraagstukken. Haar kracht is het denken in mogelijkheden en haar kennis van verandermanagement.

Je komt Karin tegen binnen de actieprogramma's voor organisaties en als hoofdtrainer bij alle modules van de frisse peper-opleiding. Daarnaast heb je 50% kans om haar aan de telefoon te krijgen als je operatie frisse peper belt.

De frisse peperopleiding
In de drie modules die de frisse peper-opleiding rijk is, versterk je jouw persoonlijke effectiviteit en communicatie om jouw missie te volbrengen, je leert alles over verandermanagement, brengt een beweging op gang én je zorgt dat de beweging niet alleen van jou afhangt. Je leert motiveren, volhouden en loslaten tijdens jullie verandertraject. Binnen deze opleiding kom je Jesse, Jozan, Cindy, Max, Rianne, Linda en Karin tegen die jou handvatten en inzichten geven. Zij komen allen aan het woord om meer te vertellen over hun bijdragen aan de modules. Karin vertelt meer over haar bijdrage hieronder, dus lees snel verder.

Hoe complexer het vraagstuk, hoe meer je me uitdaagt.
"Als teams, afdelingen en organisaties weten wat ze willen, maar zich afvragen hoe ze daar moeten komen. Dan ben ik op mijn plaats. Mijn kracht is dat ik samen met jou, jouw vraagstuk in korte tijd helder krijg en snel kan schakelen richting een concreet en behapbaar plan van aanpak. Hoe complexer het vraagstuk is, hoe meer je me uitdaagt om met jou de rode lijn te vinden, het jargon overboord te gooien en de kern bloot te leggen. Mijn kennis van psychologie en verandermanagement helpen om 'lastige situaties' aan te pakken of in perspectief te gaan zien. Dit doe ik ook binnen de casuïstiek van de deelnemers aan de frisse peper-opleiding en dit levert snel inzichten op."

Liever eigenwijs dan geen zelfvertrouwen
"Wat mij motiveert is het zien ontstaan van beweging op de werkvloer. Als je als deelnemer aan de modules of actieprogramma's, het licht ziet en in actie komt, maak je mij een blij mens. Ik kan oprecht genieten van jouw glunderende brutale ogen, aan het einde van de dag, die vol zelfvertrouwen de uitdaging willen aangaan. Ik probeer je te motiveren om te experimenteren, een keer eigenwijs en rebels te zijn. Je zult zien dat dit bewonderd wordt in plaats van afgestraft, waar we vaak bang voor zijn. Ik wil je laten zien dat beperkingen niet de grenzen van je mogelijkheden zijn."

>> Naar de modules

Karin draagt bij aan
De frisse peper-opleiding

Binnen de opleiding leer je alles over verandermanagement en brengt een beweging op gang. Je zorgt dat de beweging niet alleen van jou afhangt en je leert motiveren, volhouden en loslaten tijdens jullie verandertraject.

>> Naar de modules
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.