Oprecht genieten van jouw glunderende brutale ogen

Karin is mede-oprichter van operatie frisse peper. Zij is arbeids- en organisatiepsycholoog, een creatieve ideeënfabriek en procesbegeleider. Zij studeerde af aan de Universiteit van Tilburg en heeft zo'n 20 jaar ervaring met het begeleiden van teams, afdelingen en organisaties bij verandervraagstukken. Haar kracht is het denken in mogelijkheden en haar kennis van verandermanagement.

Je komt Karin tegen binnen de actieprogramma's voor organisaties. Daarnaast heb je 50% kans om haar aan de telefoon te krijgen als je operatie frisse peper belt.

Hoe complexer het vraagstuk, hoe meer je me uitdaagt.
"Als teams, afdelingen en organisaties weten wat ze willen, maar zich afvragen hoe ze daar moeten komen. Dan ben ik op mijn plaats. Mijn kracht is dat ik samen met jou, jouw vraagstuk in korte tijd helder krijg en snel kan schakelen richting een concreet en behapbaar plan van aanpak. Hoe complexer het vraagstuk is, hoe meer je me uitdaagt om met jou te zoeken naar wat er allemaal wèl kan. Mijn kennis van psychologie en verandermanagement helpen om 'lastige situaties' in een perspectief te plaatsen. En mijn creativiteit helpt jullie om een actieprogramma te ontwikkelen wat anders is dan anders."

Liever eigenwijs dan geen zelfvertrouwen
"Wat mij motiveert is het zien ontstaan van beweging op de werkvloer. Als je als deelnemer aan de actieprogramma's, het licht ziet en in actie komt, maak je mij een blij mens. Ik kan oprecht genieten van jouw glunderende brutale ogen, aan het einde van de dag, die vol zelfvertrouwen de uitdaging willen aangaan. Ik probeer je te motiveren om te experimenteren, een keer eigenwijs en rebels te zijn. Je zult zien dat dit bewonderd wordt in plaats van afgestraft, waar we vaak bang voor zijn. Ik wil je laten zien dat beperkingen niet de grenzen van je mogelijkheden zijn."

Karin
06-28133601
mail
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.