Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

Waar focus jij op?

Linda is psycholoog, mindfulnesstrainer en docent toegepaste psychologie bij Fontys Hogescholen. Ze heeft speciale aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen en brengt dit tot uiting binnen haar praktijk AandachtsPunt. Linda is één van de psychologen die regelmatig het proces begeleidt bij actiesessies van operatie frisse peper.
Linda
kent de hobbels op het pad. Juist door die hobbels groei je als mens maar ook als professional.
Je komt haar tegen bij module 3 Blijf fris en pittig
en de actieprogramma's voor organisaties.

Blijf fris en pittig
In deze module leer je in 4 dagdelen leidinggeven, motiveren, volhouden en loslaten tijdens een veranderproject. Volg deze module als je meer inzicht wil in jouw energiegevers en -slurpers, het omgaan met stressvolle situaties en theorie en inzicht in wat mensen motiveert, overtuigt en enthousiasmeert. De komende tijd komen zowel Linda als Karin aan het woord om meer te vertellen over hun bijdragen aan de module. Hieronder Linda's verhaal.

Geef je brein wat rust!
"In onze drukke levens waarin zowel qua werk als privé van alles te beleven is, is het soms lastig stilte en rust te creëren. Onze focus is naar buiten gericht; naar anderen en naar wat we (nog) moeten en willen doen; die mail naar een klant; een gezellige borrel met collega’s en oh ja, de boodschappen voor vanavond moeten ook nog even snel gehaald worden. Het is belangrijk om soms ook die focus juist naar binnen te brengen; het lijf en het brein rust te geven en weer te kunnen voelen wat je nodig hebt en waar je plezier aan beleeft."

Gun jezelf werkplezier.
"In mijn werk bied ik deelnemers met bewustwordingsopdrachten en meditaties de mogelijkheid die focus naar binnen te brengen. Om te voelen waar de energie wegsijpelt en wat juist energie oplevert en te ervaren dat er ook zoiets bestaat als ‘mogen’ i.p.v. alleen maar ‘moeten’ of 'willen’. Ik ben ervan overtuigd dat met een goede balans tussen externe en interne focus zowel de productiviteit als het plezier op de werkvloer toeneemt."

>> naar de module

Linda draagt bij aan
Module 3: blijf fris en pittig
Binnen dit programma
leer je in 4 dagdelen leidinggeven, motiveren, volhouden en loslaten tijdens een veranderproject.

'Blijf fris en pittig'
is onderdeel van
onze frisse peper opleiding.
De module is ook los te volgen.

>> Naar de module
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.