Jij ziet, jij ziet, wat ik niet zie. Teambuilding

We kennen allemaal wel iemand met wie een gesprek niet soepel loopt. Mensen met wie je niet tot resultaten lijkt te komen. Of je voelt je niet begrepen. De kans is groot dat deze gesprekspartner een andere sociale stijl heeft dan jij.
Het sociale stijlmodel zegt iets over interpersoonlijk gedrag. Dus het gedrag (de communicatie) tussen mensen. Jouw sociale voorkeursstijl wordt voor ongeveer 22 procent door persoonlijkheid wordt bepaald De rest is afhankelijk van vaardigheden en kan dus aangeleerd worden.
En dan wordt het interessant. Want een persoonlijkheid verander je niet, maar gedrag kun je wel aanpassen. Dus hier valt iets te leren, wat in veel situaties kan helpen.

De mate waarin jij sociale stijlen begrijpt, je wendbaar kunt opstellen en bereid bent om dit te doen bepaalt of je naar elkaar toe kunt bewegen. Dit is erg nuttig in samenwerking met mensen, het bevordert het effect van een gesprek en maakt het leuker.
Geïnspireerd op het sociale stijlenmodel maakten wij een spel, wat je de mogelijkheid geeft om op een laagdrempelige wijze inzicht te krijgen in jouw wijze van communiceren en die van jouw gesprekspartner(s).

In deze workshop:
  • Spelen we het spel.
  • Leer je elkaars sociale stijl kennen.
  • Kun je op een fijne manier feedback geven aan elkaar.
  • Bied ik jullie handvatten om nader tot elkaar te komen.
  • Geef ik tips om gesprekken prettiger te laten verlopen.
  • Is veel ruimte voor interactie en plezier met elkaar.

Dus wil je graag jouw collega's beter leren kennen, elkaar leren aanvoelen en op een fijne manier met elkaar praten over hoe je met elkaar praat? Probeer deze workshop!

Over de trainer

Ik ben Karin. Met veel plezier begeleid ik groepsprocessen. Ik ben gek op interactie en zit niet graag stil. Ook houd ik ervan als jullie in beweging komen. Ik ben een flexibele trainer die altijd de leerbehoeften van de groep op nummer 1 zet. En ik houd van een vrolijke, fijne sfeer.

Meer informatie

Kosten: 795 euro (excl. BTW)
Duur: 3 uur
Aantal personen: 12
Het socialestijlenspel jij-ziet-jij-ziet-wat-ik-niet-zie kost 25 euro per stuk

Aanvragen

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.