Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

10 frisse vragen die mensen in beweging brengen

Download gratis een document met 10 creatieve vragen die mensen met een frisse blik laten kijken naar hun project of missie.

Ben jij teamleider, voorzitter, projectleider, koploper of kartrekker? Ben je volop op weg om je missie te voltooien, maar blijf je even steken?

Herken je het volgende?
  • Er is een energiedip!
  • Je vraagt je af 'hoe' jullie verder moeten.
  • Men lijkt te vergeten waarom jullie begonnen zijn aan dit project.
  • Je constateert een gebrek aan draagvlak en medestanders.
  • Of je zoekt gewoon een vernuftige manier om een pepertje in iemand te steken!

Bij de frisse pepers ben je aan het juiste adres! Wij brengen mensen in beweging, dus wij kunnen jou leren hoe je mensen betrekt, activeert en motiveert. Ook vertellen we je graag wat je kunt doen als jouw project in een dip raakt.

Zoek niet verder, download onze 10 vragen die jouw collega's aan het denken zullen zetten.

Download

Liever binnenkort aan de slag met jouw vragen te midden van een groepje pittige lefgozers in een 'live' training op locatie? Dat kan! Volg de frisse peperopleiding, dan krijg je een jaarprogramma waarin we je begeleiden in het op gang brengen en laten slagen van jouw missie.

  • Module 1: Vind de frisse peper in jezelf (link)
  • Module 2: Jouw operatie (link)
  • Module 3: Blijf fris en pittig (link)

Bijzonder aan de modules is de begeleiding door ons co-creatieteam. Binnen het frisse peper team is er 1 hoofdtrainer, die de rode lijn van jouw ontwikkeltraject en jouw ontwikkeling bewaakt. Je doorloopt geen klassieke training, maar een proces, waarin je zelf leading bent. Wij faciliteren jou met inzichten, handvatten en oplossingen. En uiteraard ontmoet je zo'n 6 andere lefgozers van andere organisaties die net als jij een missie hebben. Jullie gaan elkaar veel inspiratie, ideeën en inzichten geven.

Nieuwsgierig naar het complete jaarprogramma met het gedetailleerde programma van deze modules? Download de brochure via deze pagina.

Meer informatie &
aanmelden:
Manon de Kok // 06 – 53 63 45 82
Manon@operatiefrissepeper.nl

Frisse peper in je mailbox? Meld je aan voor frisse peper post via http://www.operatiefrissepeper.nl