Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt
To do listFrisse peper agenda Augustus
30 Augustus 2019
11:00 - 13:30
Voorproefje Boter, kaas en peper: Samen speels sparren over die ene uitdaging op je werk. Voor lefgozers die een voorproefje willen krijgen van wat operatie frisse peper te bieden heeft. En/of mensen die overwegen om de frisse peperopleiding te volgen.
September
01 September 2019
september en oktober
Module 3 Blijf fris en pittig: Voor koplopers, teamleiders, kartrekkers en voorzitters, die volop op weg zijn om hun missie te voltooien, maar even blijven steken. De module start in september. De datums prikken we samen met de deelnemers
05 September 2019
10:00 - 16:30
Inspiratie proeverij: Kom proeven van het ‘3 gangenmenu’ geserveerd door Ondernemende Gasten, Operatie frisse peper en Snijboon op 5 september! Tintelende theorie, aanzet tot actie en toffe tips om te kunnen starten met innoveren.
Oktober
19 Oktober 2019
de hele week
Aftrap: de frisse peper proeftuin // Dutch Design Week: Dit is nog een verrassing!
November
30 November 2019
De intakes gaan van start
De frisse peperopleiding: Wil jij een beweging op gang brengen in de organisatie? Een frisse wind door jouw project? Als je de volledige frisse peperopleiding volgt, dan krijg je een jaarprogramma waarin we je begeleiden in het op gang brengen en laten slagen van jouw missie.
Januari
31 Januari 2020
10:30-13:30
Boter, kaas en peper: Samen speels sparren over die ene uitdaging op je werk. Voor lefgozers die een voorproefje willen krijgen van wat operatie frisse peper te bieden heeft. En/of mensen die overwegen om de frisse peperopleiding te volgen.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.