Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

Routebeschrijving

Parkeren
Parkeren kan gratis op het terrein van de Gruyterfabriek. Navigeer naar
Veemarktkade 8 5222 AE 's-Hertogenbosch

De sluiproute vanaf de trein
Neem op het station de uitgang aan de kant van de parallelweg. (achterkant station) Loop via de parallelweg en de paardskerkhofweg naar de oud Engelenweg. Steek over en loop over het parkeerterrein van ‘1931’ richting de Gruyterfabriek. Je passeert 1931 en de Brabanthallen aan de linkerkant. Het pand bevindt zich dus aan je rechterkant. Je moet hiervoor door 2 zwarte hekken. Je komt aan, aan de achterkant van de Gruyterfabriek. Onze vergaderruimte en kantoor vind je door ingang L te nemen. Voor de brasserie moet je naar de voorkant (rechtsom om het gebouw of via het C-straatje.)

Vergaderruimte 7231, ingang L, eerste verdieping

In deze ruimte ontvangen we groepen. Dus kom je voor een training of co-creatiesessie, dan moet je hier wezen. Bekijk hier onze inspirerende vergaderruimtes.

Route op het terrein
: Als je het terrein van de Gruyterfabriek oprijdt, ga je linksom om het gebouw heen. Volg de borden naar ingang L. Dus rechtdoor tot je niet meer verder kan en dan rechts. Parkeren kan een stukje voorbij ingang L, ‘linksboven’ op de verhoogde parkeerplaats. Bij ingang L naar binnen, de trap op en dan meteen links de deur door. Daar zit vergaderruimte 7231.

Brasserie, ingang F, begane grond
Kom je langs voor een bakkie pit? Neem ingang F, want wij ontvangen je graag bij onze buren in de brasserie.

Route op het terrein
: Als je het terrein van de Gruyterfabriek oprijdt, houd je links aan. Ingang F zit aan de voorkant van de Gruyterfabriek.

Ons kantoor, ingang H of L, tweede verdieping

Het frisse peperteam is te vinden in kantoor 5338 op de 2e verdieping. Je komt hier via ingang H of L. Wil je trappen vermijden, neem dan de goederenlift bij ingang H. De meeste kans op een parkeerplek heb je op de verhoogde parkeerplaats bij ingang L.

Dit bord vind je bij de officiële ingang van het parkeerterrein van de Gruyterfabriek.