Bedrijfsdag op maat bij VNG International

Organisatie: VNG International
Actieprogramma: Het festival van de verbazing
Thema: Inspiratie
Product: Frisse peper prikkel op maat

Operatie frisse peper organiseerde voor VNG International het 'festival van de verbazing'. Het thema was 'iedereen inspireert'. In dit programma stonden de mensen zelf centraal. Geen belangrijke inspirational speakers, maar jij als inspiratiebron voor de ander. Vragen als wat is inspiratie eigenlijk? Hoe werkt dat? Wat inspireert jou? En hoe inspireer jij een ander? Hoe kom je los van je functie en rol in het dagelijks leven en leer je elkaar kennen als mens.

In de onderstaande film, vertellen Delphine, Peter en Arne wat zij van het programma vonden.4 kernwaarden stonden centraal:
  • Puur: Trek jouw jas uit en zet je masker af. Wie ben jij in al jouw puurheid? Wat is mooi aan jou en wat zorgt voor een lach op jouw gezicht? Schud jezelf los, gooi de opsmuk weg, jij zoals jij bedoeld bent. Puur.
  • Verbazing: Laat je leiden door mysterie. Stap een wereld binnen waarin alles mag en kan. Prikkels, verwondering, geen regels, vloei door de energie, laat je leiden door je nieuwsgierigheid en verbaas elkaar.
  • Vrolijk: Voel de flow van positiviteit, voel je vrij en blij, waardeer en bewonder elkaar in alle schoonheid, kwaliteit en emotie. Weg van de waan van de dag, focus op wat voor jou en de anderen energie oplevert.
  • Verbinding: Er zijn geen groepen, eilanden, ivoren torens of grenzen. Geen hiĆ«rarchie, geen belemmerende gedachten. Eenheid, gelijkheid, verbondenheid en zoeken naar verbintenis.Wil je ook een frisse peper prikkel op maat?

>> Hier vind je meer informatie
>> Hier kun je een offerte aanvragen
Meer informatie

Karin Mommers
06-28133601
mail

Wil jij een offerte opvragen?

>> Ja, ik wil een offerte

Door naar:
> het actieprogramma dat mensen in beweging brengt
> verandertraject op maat
> training // vind de frisse peper in jezelf
> training // jouw operatie
> training // blijf fris en pittig
> fris peper prikkels op maat
> de strippenkaart
> gratis tips, artikelen en inspiratie

Wil jij tips, artikelen en inspiratie ontvangen over positieve verandering op gang brengen en meer mensen meekrijgen? Via de link hieronder kan je je daarvoor aanmelden.

>> Ja, graag!
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.