Fris die eindjaarsbijeenkomst op!

Daar ga je weer... Het einde van het jaar is in zicht en het lijkt wel alsof de wereld ophoudt te bestaan als de kerstvakantie in het zicht komt. Alles moet af, aangeleverd of besproken zijn. Jaarcijfers, businessplan 2017, kwartaalgesprekken en niet te vergeten, de decembervieringen met kerstdiners en -borrels.

Nu houden wij enorm van beweging, maar het kan ook teveel zijn. Om eindejaarsstress te voorkomen, denken wij even met je mee. In dit bericht lees je waar we je bij kunnen helpen tijdens deze laatste weken van het jaar.

Hieronder 3 manieren om het jaar krachtig uit te luiden en fris weer te beginnen!

Een artistieke interventie
Zet een artistieke interventie in tijdens jullie bijeenkomst, kerstviering- of borrel. Vraag onze acteurs, dansers, visuele artiesten of muzikanten om jullie ervaringen van het afgelopen jaar om te zetten in hun kunstvorm. Ze weten haarscherp de kern te raken en sfeer te maken. Ze begrijpen het bedrijfsleven en zijn gedreven om jouw boodschap in een sterke beleving om te zetten.
>> Ik wil hier meer over weten.

Een frisse team-oppepper
Plan die teamsessie nog in. Het is druk, maar juist dan is een pas op de plaats een verademing. Even samen in een andere sfeer iets leuks en zinvols doen wat het groepsgevoel versterkt. Blik samen terug op het jaar en kijk ook alvast vooruit. Ruim de losse eindjes op, spreek je uit en bouw de fundering om vol frisse moed een nieuw mooi jaar in te gaan.
>> Ik wil hier meer over weten.


Een frisse blik
Samen bezig met de plannen voor 2017? Een frisse blik helpt. Laat het proces vlot en doelgericht begeleiden door iemand die geen blad voor de mond neemt en eerlijk en objectief aangeeft waar jullie elkaar in de weg zitten en juist versterken. Of zet onze creatieve meedenkers in. Het zijn net ideeënfabrieken. Een uur brainstormen levert nieuwe inzichten, concreetheid en praktische toepassingen op. >> Ik wil hier meer over weten.


TIP: Mocht je deze verfrissende interventies nog willen meenemen in het budget van dit jaar of juist dat van volgend jaar, dan kan dat. Neem contact op met Karin of Manon.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.