Het actieprogramma dat mensen in beweging brengt

1 daagse Inspiratie-proeverij

Kom proeven van het ‘3 gangenmenu’ geserveerd door Ondernemende Gasten, Operatie frisse peper en Snijboon op 5 september! Tintelende theorie, aanzet tot actie en toffe tips om te kunnen starten met innoveren.

Ontvang handvatten op 3 niveaus: Jij, jouw team en jouw organisatie:
  • Wakker je eigen creatieve vermogen aan door Design Thinking met Snijboon.
  • Ontdek wat ondernemen betekent voor jou en je team met Ondernemende Gasten.
  • Breng je organisatie in beweging met het 5 stappenplan van Operatie frisse peper.

Geef je eerste werkdag een boost en schrijf je nu in.

Aanmelden


Meer over het programma:

Snijboon // Frouke
Je wilt het eens op een andere manier doen, je eigen creativiteit en die van je collega's aanspreken, innovaties ontwikkelen én implementeren waar je gebruikers om staan te springen. Maar tot nieuwe en frisse ideeën komen is best lastig, en wat wil die gebruiker eigenlijk precies? Innoveren kost tijd en energie. Waar begin je? De workshop Creativiteit en Design Thinking van Snijboon is erop gericht om snel en laagdrempelig aan de slag te gaan met creatief denken en gebruikersgericht ontwerpen. Activeer je designersmindset, leer nieuwe creatieve technieken toepassen en ontdek je hoe je gebruikersgericht werkt in projecten. Doe mee met onze workshop en vind de rare snijboon in jezelf.
www.snijboon.nl

Ondernemende Gasten // Joep en Kevin
Je bent ambitieus, wil vernieuwen en dat alles het liefst in de 6e versnelling. Kortom, je wilt ondernemend zijn binnen jouw organisatie. Maar waar liggen jouw ondernemende talenten? En hoe balanceer je jouw ondernemende ambities met de day-to-day business van jouw team.
Deze serious game van Ondernemende Gasten is speciaal ontwikkeld om jou te laten ervaren hoe jij bent als ondernemende professional.
Tijdens de serious game ervaar je het zelf en in de debriefs koppel je jouw ervaringen terug aan je dagelijkse werk.
Dus kom met ons serious gamen en ontdek de ondernemende professional in jezelf!
www.ondernemendegasten.nl


Operatie frisse peper // Karin
Je bent jouw beleid, plan of missie aan het uitvoeren, maar loopt tegen dingen aan. Demotivatie, gebrek aan lef, de energie lijkt eruit te sijpelen. Wil je actie in de taxi? Een beweging op gang brengen? Vraag je je af waar je moet beginnen en hoe? En zoek je hier handvatten voor? Dan gaat deze workshop jou helpen. In deze workshop krijg je meer inzicht in en kennis van een veranderproces. En als je dit weet, durf je dan te gaan experimenteren? Want we blijven niet praten, we komen in actie. Ga met ons op ontdekkingstocht, breid je comfortzone uit en zet de eerste stappen naar de frisse peper in jezelf.
www.operatiefrissepeper.nl
Datum en locatie
Datum: 5 september (10:00-16:30uur)
Locatie: Utrecht (n.t.b.)
Kosten: 299 euro ex btw
Inclusief vega(n) lunch en borrel!

Meer informatie

Karin Mommers
06-28133601
mail
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.